Završen 9. sajam automobila u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2009, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen 9. sajam automobila u Novom Sadu

NOVI SAD - Organizatori sajma automobila u Novom Sadu ocenili su da je u uslovima globalne ekonomske krize koja je najviše potresla automobilsku industriju i tržište automobila, Novosadski sajam uspešno organizovao ovu manifestaciju.

U saopštenju Novosadskog sajma navodi se da su tokom šest sajamskih dana izlagači prodali više od 150 vozila.

Većinu vozila izlagači su prodali za gotovinu, znatan deo prodat je na kredit, a prodaja na lizing bila je manje zastupljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nego prethodnih godina. Sajam automobila "Auto šou - Novi Sad" zatvara se danas u 19.00.

Naredna sajamska manifestacija na Novosadskom sajmu je "Investekspo". Sajmovi investicija, nekretnina i energetike biće održani od 10. do 13. novembra, dok će Sajam građevinarstva trajati dan duže.

Kako je najavljeno, na sajmu će 50 gradova i opština u Srbiji predstaviti više stotina investicionih projekata.

Ta sajamska manifestacija će u odnosu na prošlu godinu, uprkos globalnoj ekonomskoj krizi, okupiti za trećinu veći broj gradova i opština koji su pripremili investicione projekte.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.