Zatvorske kazne radnicima “Železnice” zbog udesa u kojem su poginule dve osobe

Izvor: Novine novosadske, 27.Feb.2013, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorske kazne radnicima “Železnice” zbog udesa u kojem su poginule dve osobe

sud novisadViši sud u Novom Sadu doneo je presudu protiv optuženih za železničku nesreću koja se dogodila 24. avgusta 2007. godine, kada su poginuli mašinovođa Milan Ivančević i njegov pomoćnik Živko Topalović, a petoro osoba je povređeno.
Sud >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << je nepravosnažno osudio Miloša Ilića iz Novog Sada na pet godina, Miroslava Eivilera iz Temerina na dve godine i Ninoslava Andrića na tri godine zatvora.
Nesreća se dogodila na pruzi između Karlovačkih vinograda i Čortanovaca. Došlo je do sudara između lokomotive koja je išla iz pravca Sremskih Karlovaca i teretnog voza, koji se kretao iz Beograda ka Subotici.
Lokomotive su se čeono sudarile, a povređeni su uglavnom radnici “Železnice Srbije”.
Optuženima je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od godinu dana.
Izvor: 24 sata

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.