Zatvoren Lorist

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2009, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoren Lorist

NOVI SAD - Međunarodni sajam Lova, ribolova i sporta "Lorist", kao i sajmovi turizma, ekologije, ugostiteljstva, hrane i pića i hortikulture ispunili su očekivanja uprkos svetskoj ekonomskoj krizi, saopštila je danas na Novosadskom sajmu izvršna direktorica pomenutih manifestacija Imelda Monarov-Čuljak.

"Zadovoljni su i izlagači i posetioci, što nam je podstrek više da iduće godine pripremimo još bolji `Lorist`", dodala je ona na završnoj konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za novinare uoči zatvaranja sajamskih kapija.

Na pomenutim sajmovima učestvovalo je oko 300 izlagača iz zemlje i inostranstva, a prvi put je, u okviru Sajma turizma, bio posebno predstavljen vinski turizam.

Sledeća priredba na Novosadskom sajmu biće "Auto šou Novi Sad", koji će se održati od 27. oktobra do 1. novembra.

Prema rečima jednog od izvršnih direktora Sajma Bojana Gajića prijavljeni su svi najvažniji učesnici na srpskom tržištu automobila, a očekuje se predstavljanje tridesetak novih modela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.