Zašto svi piju crnu limunadu?

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2016, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto svi piju crnu limunadu?

Na društvenim mrežama sigurno ste primetili neobični crni napitak koji je opisan kao limunada.

Nije greška, zaista je reč o limunadi, ali ona u sebi sadrži aktivni ugljenik napravljen od kokosove kore i drveta, koji tom piću daje neobičnu crnu boju.

Ovo piće izvrsno je za detoksikaciju organizma i gubitak kilograma, a dobro će vam doći i nakon burnog izlaska.

Osim aktivnog ugljenika koji možete kupiti u mnogim apotekama, za crnu limunadu treba vam još voda, sok od limuna ili limete i zaslađivač poput meda.

Autor: Index.hr

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zašto svi piju crnu limunadu?

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2016

Na društvenim mrežama sigurno ste primijetili neobični crni napitak koji je opisan kao limunada...Nije greška, zaista je riječ o limunadi, ali ona u sebi sadrži aktivni ugljenik napravljen od kokosove kore i drveta, koji tom piću daje neobičnu crnu boju...Ovo piće izvrsno je za detoksikaciju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.