Zašto se sve više milijardera seli u prikolice

Izvor: Radio 021, 23.Sep.2017, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se sve više milijardera seli u prikolice

Montauk Shores je park sa prikolicama u kome stanuju milijarderi i parkiraju svoje automobile vredne na stotine hiljada dolara.

Nedaleko od plažnog odmarališta Endija Vorhola, Montauk Shores park je poznat u Hemptonsu, jer je otpočeo kao skromno kamp mesto za ljubitelje surfa i plaže, da bi sada uznapredovao i preuzeo ulogu luksuznog kondominijuma za domove na točkovima.

Piter i Lois Mur, muž i žena koji su po profesiji brokeri unutar The Corcoran Group, imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su nekoliko uspešnih listinga unutar Montauk Shores tokom godina, a kako sami kažu, "ove prikolice postale su veoma popularne pre sedam ili osam godina, jer imaju pogled na vodu i nude neku vrstu privatnosti individuama sa dubokim džepovima“. Jedinice smeštene pored vode imaju sedmocifrene cene, dok one smeštene „dalje unutar kopna“, koštaju između 500.000 i milion dolara. Porast cena u ovoj zajednici je konstantan, i može se predviteti za razliku od drugih rezidencijalnih prostora.

Ono što morate znati, ovde se ne možete doseliti sve i da imate dovoljno novca da kupite posed, ukoliko imate običan RV. Ovde su dozvoljene samo specijalne kuće na točkovima koje su oličenje modernosti i luksuza, pa stoga možete pretpostaviti da se radi o jedinstveno dizajniranim mobilnim kućama, koje sadrže opremu vrednu mnogo novca. Milijarderi i milioneri koji se sele u ovaj kraj sveta, često potroše milione na dizajn enterijera svoje prikolice.

Autor: Luxilife

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.