Izvor: Radio 021, 02.Sep.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 800 kg kokaina i razotkrivena grupa dilera, mahom državljana Srbije

Oko 800 kilograma kokaina zaplenjeno je i razotkrivena kriminalna grupa, sačinjena pretežno od srpskih državljana, koja se bavila krijumčarenjem tog narkotika iz Južne Amerike u Evropu.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao da je ova zaplena bila u blizini Azorskih ostrva u Atlantskom okeanu.

Španska policija je, na osnovu informacija srpskih kolega, u Atlanskom okeanu zaustavila jedrilicu u kojoj je pronađen kokain. Rebić je istakao da su tom prilikom kolege >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iz Španije uhapsile trojicu osumnjičenih članova posade, koji su državljani Srbije, Meksika i Rusije.

Direktor srpske policije je dodao da je istovremeno u Srbiji izvršen pretres na četiri lokacije i da su uhapšene još dve osobe osumnjičene da su, kao članovi ove organizovane kriminalne grupe, davali logističku podršku trojici uhapšenih na jedrilici, dok se za jednom osobom intenzivno traga.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.