Zahtevi za besplatne karte JGSP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2011, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahtevi za besplatne karte JGSP

NOVI SAD -

Građani Novog Sada koji imaju pravo na besplatnu godišnju autobusku kartu od danas mogu podneti zahtev za njenu izradu, i to na više prodajnih mesta Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća. Ove godine, kako kažu u tom preduzeću, besplatne karte dobiće oko 36 hiljada Novosađana.

Mada besplatne karte iz 2010. godine važe do kraja marta, u ranim jutarnjim časova bilo je onih koji su odlučili da ne čekaju poslednji trenutak. Pravo na besplatne vožnje gradskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << autobusom i ove godine ima petnaest kategorija građana Novog Sada. Među njima, daleko je najbrojnija ona u kojoj su osobe stare 65 ili više godina.

Građani koji su stari od 65 godina treba lično da prilože: fotokopiju lične karte(prvu i drugu stranu), ličnu kartu na uvid, fotografiju novijeg datuma, kao i 750 dinara za izradu karte.

Međutim, oni koji imaju biometrijske lične karte, zbog nedostatka uređaja za njihovo očitavanje, dokumentaciju jedino mogu predati na međumesnoj autobuskoj stanici

Besplatne karte mogu se preuzeti dva dana nakon predaje zahteva i to na kiosku na kojem je i priložen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.