Izvor: Radio 021, 30.Jul.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahtevi za besplatan boravak u "Radosnom detinjstvu" podnose se tokom avgusta

Zahtevi za ostvarivanje prava na besplatan boravak dece u Predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo" podnosiće se tokom avgusta.

Pravo na besplatan boravak u vrtićima imaju:

- deca iz porodice koja prima dečiji dodatak ili socijalnu pomoć,

- treće i svako naredno dete u porodici,

- deca bez roditeljskog staranja,

- deca sa smetnjama u razvoju.

 

Zahtevi se podnose od 1. do 31. avgusta, radnim danom od 8 do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 14 časova, a sredom od 8 do 17 časova, Službi socijalne zaštite Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo", u Ulici Pavla Simića 9.

Zahteve podnose kako roditelji za novoupisanu decu, tako i roditelji od ranije upisane dece, s obzirom na to da rešenje o pravu na besplatan boravak važi do kraja avgusta. To pravo ostvaruje se od narednog meseca od dana podnošenja zahteva.

Potrebni obrasci, kao i sva obaveštenja, mogu se dobiti u Službi socijalne zaštite, telefonom na broj 021/420-439.

Roditelj može da ostvari pravo i na besplatan boravak deteta predškolskog uzrasta sa smetnjama u razvoju u školi "Milan Petrović". Zahtevi se podnose od 1. do 31. avgusta, u oba objekta škole, gde se mogu dobiti potrebni obrasci, kao i sva obaveštenja.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.