Zaglavila se na drvetu na groblju, igrajući Pokemone

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaglavila se na drvetu na groblju, igrajući Pokemone

Američki vatrogasci su pomogli jednoj ženi koja se zaglavila na drvetu na gradskom groblju, pokušavajući da uhvati Pokemona, saopštili su danas zvaničnici grada Klarksboroa (Clarksboro) u američkoj državi Nju Džersi (New Jersey).

Kako su vatrogasci rekli, žena se u utorak uveče popela na drvo na groblju dok je na smartfonu igrala najnoviju visoko popularnu igru "Pokemon go" koja zahteva od igrača da se, uz pomoć mape na telefonu, kreće po svojoj okolini, "hvatajući" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na ekranu zadate likove i tragajući za "nagradama".

"Pozvala je 911 da joj pomogne da sidje sa drveta. Bilo joj je malo neprijatno kada smo je spustili na tlo", rekao je šef vatrogasaca Rob Guld (Gould) za lokalnu televiziju.

Vatrogasci nisu saopštili njeno ime, ali na zvaničnoj Facebook stranici upozorili su "Pokemon igrače" da paze gde se kreću dok igraju, da se ne bi povredili.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zaglavila se na drvetu tražeći Pokemone

Izvor: B92, 21.Jul.2016, 08:16

Američki vatrogasci su pomogli jednoj ženi koja se zaglavila na drvetu na gradskom groblju, pokušavajući da uhvati Pokemona, saopštili su danas zvaničnici grada Klarksboroa u američkoj državi Nju Džersi...Kako su vatrogasci rekli, žena se u utorak uveče popela na drvo na groblju dok je na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.