Zadavio žrtvu, pa je 15 puta izbo nožem!

Izvor: Press, 27.Maj.2010, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadavio žrtvu, pa je 15 puta izbo nožem!

Miroslav Demirović (25) iz sela Vilovo priznao da je pre četiri dana zverski ubio novosadsku prostitutku Maricu N. (33)! Demirović rekao da je nameravao da je opljačka jer je mislio da ima novac
Miroslav Demirović (25) iz Vilova priznao je policiji da je u ponedeljak ubio novosadsku prostitutku Maricu N. (33)! Demirović, koji je uhapšen u sredu uveče, do detalja je opisao stravičan zločin! On je nesrećnu ženu zadavio, prerezao joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << grkljan, a potom je 15 puta izbo nožem!
Miroslav Demirović je pre četiri dana ubio Maricu N. na najpoznatijem novosadskom okupljalištu prostitutki, poznatijem kao Kaćka petlja.
Stravičan zločin zbog nekoliko stotina dinara
- Njeno telo u utorak uveče u žbunju su pronašle koleginica i sestra, koja se takođe bavi prostitucijom. Identitet ubice otkriven je u noći između utorka i srede, nakon opsežne policijske potrage. Miroslav je uhapšen preksinoć u selu Lok. On je sve priznao u prisustvu tužioca i branioca koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti - kaže za Press izvor blizak istrazi.
Ubica je na saslušanju u novosadskoj policiji i kasnije pred istražnim sudijom do detalja opisao zločin.
-Nesrećnu devojku je najpre namamio u mračno šipražje između benzinske pumpe i kanala Dunav-Tisa-Dunav, predstavljajući se kao mušterija. Mislio je da Marica ima kod sebe novac i priznao da je njegov motiv bilo koristoljublje. Međutim, kod nje je pronašao svega nekoliko stotina dinara - rekao je naš sagovornik i dodao:
-Očigledno je reč o poremećenoj ličnosti koja je na neki način htela da se „osveti" ženskom polu. On je žrtvu najpre udavio, prerezao joj grkljan, a potom joj naneo još 15 uboda u grudi i stomak.
Miroslav Demirović je uhapšen preksinoć na groblju u Loku u titelskoj opštini, mestu koje je u susedstvu njegovog rodnog sela Vilova.

- Policija je za manje od 24 sata od otkrivanja tela Marice N. pronašla Demirovića. Pretreseno je nekoliko desetina kuća, stanova i salaša u Novom Sadu, Gospođincima, Titelu, Vilovu i Loku. Inspektori kriminalističke policije i Žandarmerija neprekidno su tragali za njim, a veliku pomoć pružili su građani - kaže ovaj izvor.
Miroslav je kao petnaestogodišnjak u rodnom Vilovu ubio prvog komšiju, sedamdesetogodišnjeg starca. I ovaj zločin bio je zverski. Demirović je nesrećnog čoveka iskasapio sekirom. Zbog toga je u maloletničkom zatvoru proveo nekoliko godina.
Kasnije se odselio u jedno banatsko mesto blizu Zrenjanina, gde je živeo sa ženom koja je od njega starija gotovo deceniju. Tada je zlostavljao njeno maloletno dete, a slučaj je nakon izvesnog vremena otkriven. Demirović je zbog tog dela, porodičnog nasilja i nasilničkog ponašanja ponovo otišao u zatvor. Kasnije je imao još niz krivičnih dela, od krađa do razbojništava.
Panika među prostitutkama
Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Nenad Simović odredio je juče jednomesečni pritvor Miroslavu Demiroviću.
Kako saznajemo, Marica N. bavila se prostitucijom u Novom Sadu, a povremeno i u Beogradu. Ona je, kao i ostale novosadske „koleginice", uglavnom stajala na Kaćkoj petlji, koja je poznata po okupljanju prostitutki.
- Proteklih dana zavladala je velika panika među prostitutkama u Novom Sadu. Marica je zverski ubijena, a to je učinila njena mušterija. Policija je brzo reagovala, pa je ubica uhapšen dva dana posle zločina - kaže jedna od Maričinih prijateljica.    

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.