Izvor: Radio 021, 01.Avg.2020, 18:00

Zabranjen saobraćaj u pešačkoj zoni na Trgu slobode od ponedeljka

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad u ponedeljak, 3. avgusta, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda na Trgu slobode, Pozorišnom trgu, u Ulici Kralja Aleksandra i u delu Ulice Ilije Ognjanovića.

Zbog toga će privremeno biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Radovi na rekonstrukciji navedene deonice obavljaće se fazno i javnost će blagovremeno biti obaveštena o dinamici radova, odnosno daljim izmenama režima saobraćaja u ovom delu grada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
U prvoj fazi izvođenja radova biće zabranjen saobraćaj u pešačkoj zoni na Trgu slobode i u Ulici Kralja Aleksandra.

Rok za završetak svih radova na pomenutoj deonici je 17. septembar.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biciklisti od ponedeljka ne mogu da voze delom Rumenačke zbog radova

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2020, 07:35

Novosadska toplana u ponedeljak, 3. avgusta, počinje izgradnju vrelovodnog priključka za zgradu u Rumenačkoj od broja 134 do broja 140...Zbog toga će privremeno biti izmenjen režim saobraćaja u tom delu ulice...U toku radova zabranjen je biciklistički saobraćaj ispred tog objekta u Rumenačkoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.