Zabrana saobraćaja u Gradiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrana saobraćaja u Gradiću

NOVI SAD - Saobraćaj u Beogradskoj ulici u Petrovaradinu biće zbog zamene kolovoza zabranjen u ponedeljak i utorak, od Trga Vladike Nikolaja do skretanja za Petrovaradinsku tvrđavu.

Vozila će biti preusmeravana na Kej skojevaca i Reljkovićevu ulicu. To će uticati i na izmenu trasa pojedinih prigradskih autobusa, rekao je portparol Gradskog saobraćajnog preduzeća Milorad Vukašinović.

"Na linijama 3, 9, 61, 62 i 64 autobusi će se preusmeravati sa Trga Vladike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nikolaja na Kej skojevaca, zatim Reljkovićevu ulicu, do Preradovićeve, odakle će nastavljati redovnim putem", najavio je Vukašinović, napominjući da će vozila na liniji 70 biti preusmeravana sa Trga Vladike Nikolaja na Kamenički put.

Autobusi će i u suprotnom smeru koristiti iste izmenjene trase.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.