Izvor: Luftika.rs, 06.Jan.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabavne činjenice o Ovnovima

Kao prvi znak zodijaka, Ovan gotovo uvek donosi početak nečeg energičnog i burnog. Njega gotovo ništa ne može zaustaviti.
Oni su rešeni, dinamični, odvažni, brzi i ratoborni. Kada treba održavati igru, Ovan je najbolji. On će biti začetnik svega, od poslovnih projekata do žurki sa prijateljima.
Porodica i prijateljiAktivnost je jedna od ključnih reči koje opisuju ovaj znak i oni zaista nikada ne staju, uvek su u akciji. Kada su u pitanju prijatelji, rado biraju što >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << raznolikije društvo. Potreban im je veoma širok dijapazon različitih ličnosti u okruženju da bi kompletirali svoj krug prijatelja.

Zbog toga što je sa njima lako se složiti, Ovan tokom života zaista ima puno prijateljstava. Ipak, sa životnim prijateljima je malo drugačije.
Samo oni koji su jednako energični i sposobni da održe ritam Ovna, ostaju u trci s njim do kraja. Nezavisni i ambiciozni, Ovnovi pronalaze svoj put veoma rano.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.