Žabac pretučen ispred hotela Park

Izvor: Radio 021, 11.Jul.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žabac pretučen ispred hotela "Park"

Nebojša Tubić zvani Žabac pretučen je juče ispred hotela Park zbog čega je sinoć primljen u Klinički centar Vojvodine.

Kako je u toj zdravstvenoj ustanovi rečeno za 021, on je zadobio lakše telesne povrede i posle ukazane pomoći pušten je na kućno lečenje.

Kako 021 saznaje trenutno se utvrđuju okolnosti pod kojima se taj događaj odigrao, očekuje se izjašnjenje tužilaštva i eventualna kvalifikacija krivičnog dela.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Žapcu koji je osumnjičen za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom novosadskom investitoru Spasoju Miličeviću, krajem maja je ukinut je pritvor i pušten je da se brani sa slobode. Nakon hapšenja određen mu je kućni pritvor koji je više puta bez dozvole napuštao, da bi na kraju bio vraćen u zatvor na Klisi. Međutim, tužilaštvo nije podiglo optužnicu, pa se on našao na slobodi.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.