Izvor: Luftika.rs, 21.Sep.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vikend radionice: „Nasilje se ne dešava nekom drugom“

Radionice pod nazivom „Nasilje se ne dešava nekom drugom“ održaće se 24. i 25. septembra u prostorijama SOS ženskog centra Novi Sad. Vreme trajanja radionica je od 17 do 20 časova.
Prvi dan se odnosi na temu nasilja, sa osnovnim ciljem da se razume šta je to nasilje, nauči kako da se prepoznaju elementi nasilnog odnosa i da se preispitaju određene predrasude u vezi sa temom nasilja.
Drugi dan je posvećen osnaživanju ličnih kapaciteta, jačanju mehanizama prevladavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i pitanjima mentalnog zdravlja naglašavajući da nasilje ozbiljno narušava psihičku, socijalnu i fizičku doborobit pojedinca.
Svi koji žele da nauče više o ovoj temi kroz interaktivan rad i druženje sa edukovanim volontekama SOS ženskog centra mogu se prijaviti na sosvolonterka@gmail.com. Radionice su besplatne.
Pročitajte više o događajima u Novom Sadu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.