Za ubistvo Aleksandra Roganovića u Veterniku ukupno 29 godina zatvora

Izvor: Radio 021, 06.Jun.2017, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ubistvo Aleksandra Roganovića u Veterniku ukupno 29 godina zatvora

Milivoje Vučković (21) iz Novog Sada osuđen je danas u Višem sudu u Novom Sadu na 15 godina zatvora za ubistva vršnjaka Aleksandra Roganovića iz Veternika.

Jovan Perišić (22) osuđen je na 14 godina zatvora. Njemu se sudilo u odsustvu jer je u bekstvu i za njim je raspisana crvena poternica.

Vučković nije doveden na izricanje presude, a pritvor mu je produžen zbog opasnosti od bekstva i mogućeg ponavljanja dela, prenosi Dnevnik.

Aleksandar Roganović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ubijen je 18. septembra pretprošle godine u sačekuši ispred svoje kuće u Veterniku. Podsetimo, Vučkovića i Perišića optužnica tereti da su sačekali Roganovića u blizini njegove kuće s namerom da ga ubiju. Perišić je bio maskiran "fantomkom" i naoružan automatskim pištoljem, a Vučković je imao revolver.

Kada je naišao Roganović, s njim su se svađali, a onda je Perišić, kako se navodi u optužnici, ispalio hitac, koji je prošao kroz roletnu komšijske kuće. Roganović je pokušao da pobegne, trčeći u svoje dvorište, ali su ga njih dvojica sustigla, a Vučković mu je pucao u potiljak.

Autor: Dnevnik

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.