Za tinejdžere predstava o odrastanju

Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2016, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za tinejdžere predstava o odrastanju

Treće izvođenje predstave „Teenage story – Istine o odrastanju“ održava se u subotu, 19. marta od 20 časova u Pedagoškoj akademiji (Petra Drapšina 8). Komad je rađen po tekstu Nikole Zavišića i rezultat je pozorišne radionice „Glumac je glumac…“.
„Teenage story – Istine o odrastanju“, predstava o problemima i istinama u odrastanju, je uzbudljiva i stvarna priča o četvoro trinaestogodišnjaka koji prolaze kroz burno i bitno razdoblje života – seksualno i psihičko >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sazrevanje. Komad je namenjen tinejdžerima i odgovara na veliki broj pitanja koja pubertet donosi. Radionica i predstava su sufinansirane od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne manjine Vojvodine i Uprave za kulturu grada Novog Sada.
U predstavi igraju Tea Bulatović, Anastasija Grozdanović, Nikola Risteski, Jovan Sibinčić, Miloš Macura, Ana Gligorijević, Strahinja Tijanić, MIlica Filipović, Olivera Popović, Jovana Ždero i Aleksandra Vučković pod mentorstvom Nenada Pećinara i Severine Prostran Miletić. Karte se mogu rezervisati na e-mail deci.na.dar.ns@gmail.com.
Repertoar pozorišta pogledajte ovde.  

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.