Izvor: Luftika.rs, 23.Feb.2022, 21:38

Za ova 3 znaka mlad Mesec u Ribama 2. marta donosi fantastične obrte i oslobađa ih tereta prošlosti

Sezona je Riba, a mlad mesec u martu 2022. je sav satkan od inspiracija. To je savršena prilika da ispoljimo naše najdublje želje. Dakle, šta je to u vezi sa ovim datumom u Mesečevom kalendaru 2022. što posebno govori da je vreme da ostvarite svoje snove?
2. marta 2022. zvezde će se poravnati da nas obraduju ljupkim i raskošnim mladim mesecom u znaku Riba. Ribe su plodan znak, što znači da žele da rastu, razvijaju se i neguju nešto za sebe.
Poziva nas da istražimo dubine >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << naših osećanja i da prevaziđemo materijalni svet, da uđemo u granični prostor gde smo slobodni da zamislimo mogućnosti koje su se ranije činile neopipljivim. Radi se o ostvarenju naših snova – bukvalno. Tokom ovog mladog meseca, mesec se upravo odvaja od sekstila do Urana, planete koju takođe simbolizuje slobodu.
Uranova sloboda se obično odnosi na pobunu i revoluciju, postavljajući pitanje gde možemo da se rešimo statusa kvo, ako je potrebno, da bismo bili verniji našoj ličnoj viziji.
Ovaj mlad mesec u znaku Riba govori o zajedničkoj viziji harmonije, vere, nade i ljubavi. Kada vidimo naše razlike u prošlosti možemo se ujediniti oko zajedničkog cilja. On je taj koji nas inspiriše da živimo naše individualne istine i oslobodimo se tereta ograničenja i pesimizma.
Ovaj mlad mesec čini da se ponovo osećamo inspirisano, podsećajući nas da je u redu nadati se boljem ishodu. Da ima prostora za sve nas da napredujemo.
Ako imate Sunce, mesec, ascendent ili neku drugu ličnu planetu između 9-15 stepeni Riba, Device, Blizanaca ili Strelca, posebno ste u situaciji da iskoristite moći ispoljavanja ovog divnog mladog meseca.
Koristite ovu lunaciju da krenete krupnim koracima napred sa samopouzdanjem i nadom, čak i ako niko nije potpuno siguran kako će to ispasti. Ostanite pozitivni, nadajte se i uživajte u kosmičkom optimizmu. Vreme je da se kladite na sebe i kladite se na najbolji mogući ishod.
Pre svih ova lunarna promena baciće malo mesečeve magične prašine na ova tri znaka:
BIK Ovo je vaša sezona. Sa severnim čvorom sudbine u vašem kućnom znaku, sudbina preuzima volan, vaše je samo da se prepustite.
Ali pre nego što se to dogodi, ova lunacija traži od vas da razmislite o svojim najvećim nadama i snovima – i da budete aktivni učesnik u njima.
Šta hoćete, želite, o čemu sanjate? Možete li to definisati? Zamislite sebe kako ostvarujete jedan od svojih snova.
Gde ste? Kako se osećate? Sa kim ste?
Ovaj mlad Mesec ima uz sebe Jupiter koji vas poziva da ispoljite svoje najdublje želje bez igranja na sitno i sigurno.
Želite velike stvari i znajte da ako je nekome to moguće da ostvari, moguće je baš vama.
DEVICA Prošlomesečna lunarna promena zahtevala je od vas da oslobodite sve blokade i samoograničavajuća uverenja o ljubavi, Device.
Mlad Mesec u Ribama ovog meseca traži od vas da otvorite svoje srce i pozovete romansu. Pustite mašti na volju. Sanjajte o fantastičnoj, sanjivoj i da, dostižnoj ljubavi koju želite.
Verujte da je moguće. Sada je vreme. Bilo da se radi o novoj romansi koju želite, ili je vaša veza već u punom cvetu, nikada nije kasno da romansa preraste u nešto ozbiljnije.
Dakle, posadite to seme sada i vidite šta ćete ubrati do sledećeg punog meseca u Ribama u septembru.
RIBE Ako neko može da sebe ponovo osmisli, to ste vi, Ribe. Reinvencija i ponovna izgradnja sopstvene ličnosti nekada može biti proizvod nužde ili moranja, ali sa ovom lunacijom, prava je prilika da se to uradi sa namerom.
Lako ćete se osloboditi bilo kakvih atarih prideva ili etiketa koje ste najčešće sami sebi lepili, starih obrazaca ponašanja ili ograničavajućih nedostataka samopouzdanja ili verovanja koja vam ničemu ne služe.
Ko ste vi koga svi traže? Ko ste vi kada svi gledaju? Ko ste kada vas niko ne posmatra?
Možete integrisati ova dva identiteta u predivnu kombinaciju, u spektar koji poštuje vaše najviše dobro i najviše ja.
Budite verzija sebe o kojoj ste oduvek sanjali. Sada je vreme da dozvolite sebi da zaista budete ono što ste zaslužili i ono što u svojoj suštini jeste.
Od Lava do Vage: 4 znaka Zodijaka koji su surovo iskreni čak i kada su sitnice u pitanju

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Mlad mesec 2. marta biće savršena prilika da ostvarite svoje želje, budite spremni na rizik

Izvor: Luftika.rs, 24.Feb.2022, 11:46

Mlad Mesec 2. marta 2022. godine zahteva od nas da verujemo da su čuda moguća i da nas život vodi ka pravom putu. Ova lunarna faza donosi puno inspiracije i biće savršena prilika da ostvarite sve svoje želje. Ribe su plodan znak, što znači da želi da rastete i negujete nešto za sebe.. Poziva...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.