Za fotografije Šumahera tražio milion evra

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2016, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za fotografije Šumahera tražio milion evra

Nemačko tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv neimenovane osobe koja je za tajno snimljene fotografije Mihaela Šumahera od medijskih kuća tražila milion evra.

Nemački mediji navode da je Šumaher snimljen kako leži u bolničkom krevetu, a fotografisan je izbliza. Njegova menadžerka Sabine Kem potvrdila je informaciju i istakla da se sud sada bavi ovim incidentom.

"Mihaelovo zdravstveno stanje nije javna stvar. Želimo da poštujemo njegovu privatnost na šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ima pravo i to je sve što mogu da kažem o ovoj slučaju", rekla je Kem.

Šumaher se oporavlja od teške povrede glave, koju je zadobio na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine. On je jedno vreme bio u indukovanoj komi u bolnici u Grenoblu, a sada je na rehabilitaciji u svom domu u Švajcarskoj.

Njegova porodica je osnovala fondaciju "Nema predaje", koja prima donacije za sve pacijente koji se nalaze u teškoj zdravstvenoj situaciji.

Miheal Šumaher je u karijeri osvojio sedam titula u Formuli 1.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.