Izvor: Luftika.rs, 25.Nov.2019, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Raka, Vagu i Ovna 2020. će biti jedna od najgorih godina, ništa im neće ići od ruke

Godina koja dolazi za neke će biti puna lepih momenata koji će se dugo pamtiti, dok neki hteti da je što pre zaborave. Kada astrolozi govore o sreći u nekom periodu, oni vide dobar položaj Jupitera.
Prema lošoj sreći prednjačiće rođeni u znaku Raka. Naime, Jupiter će se Raku nalaziti suprotno od Saturna, pa astrolozi savetuju što manje rizika i upozoravaju da bi puno toga moglo da pođe po zlu.
Loš položaj Jupitera u 2020. zadesiće i Vage, koje će imati problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << tokom cele godine, a pogotovo ljubavnih. U ljubavi će loša sreća svoje vrhunce imati u drugoj polovini godine.
Astrolozi kažu da u 2020. Ovna čeka puno teških izazova. Moraćete da ulažete puno napora u sve, moguće su prevare i zamke, treba da izbegavate finansijska ulaganja, predviđaju astrolozi sajta WeMystic, a prenosi Still.
Takođe ćete morati dva puta da razmislite pre putovanja, jer postoji mogućnost manje ili veće nesreće.
Jarac, Devica i Bik će dominirati u 2020. godini, posebno u ljubavi

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.