Za Doček najviše zaradio Georgiev

Izvor: Novine novosadske, 05.Jan.2013, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Doček najviše zaradio Georgiev

Docek 2013 Vlado GeorgievIzvođači koji su nastupili na dočeku 2013. godine na Trgu slobode, podelili su sedam i po miliona dinara. Kulturni centar grada Novog Sada je na portalu javnih nabavki objavio ugovore sa svim izvođačima, a najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << novca je dobio pevač Vlado Georgiev 2,9 miliona dinara.
Nastup Sergeja Ćetkovića je koštao 2,3 miliona, a hor Viva Vox i instrumentalista Slobodan Trkulja su dobili po 1,1 milion dinara.
Koliko je ukupno utrošeno za organizaciju dočeka nije poznato, a gradonačelnik Miloš Vučević i direktor KCNS Andrej Fajgelj su naveli da će troškovi sa sve honorarima izvođačima biti oko 17 miliona dinara. Iz budžeta grada je za troškove dočeka planirano ukupno 30 miliona dinara.
24 sata

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Vlado Georgiev najviše zaradio za doček

Izvor: Radio 021, 05.Jan.2013

Izvođači koji su nastupili na dočeku 2013. godine na Trgu slobode, podelili su honorar u visini od sedam i po miliona dinara.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.