Студентска радионица „Winter Academy – Doing business in China“

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jan.2023, 10:10

Студентска радионица „Winter Academy – Doing business in China“

Факултет техничких наука у сарадњи са Институтом за Појас и пут и Амбасадом Народне Републике Кине у Србији организује студентску радионицу „Winter Academy – Doing business in China“ Фото: Градске инфо WA2023 ће се одржати у фебруару и трајаће четири дана. Радионицу ће водити проф. др Никола >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Зивлак, а поред њега биће присутно и неколико гостујућих предавача који су директно везани за сарадњу са НР Кином.
Радионица WA2023 вам пружа прилику да научите више о пословној култури и развоју једне од најбрже растућих економија света, да сазнате који су пословни трендови и предвиђања за пословање на кинеском тржишту и да кроз интерактивни рад савладате тему “Doing business in China”.
Радионица ће бити организована на српском језику.
Пријаве су отворене за све студенте Универзитета у Новом Саду. Сви заинтересовани се могу пријавити ОВДЕ.
Рок за пријаву је понедељк, 30.01.2023. године, а број места је ограничен.
Детаљне информације можете пронаћи на сајту Факултета техничких наука.
Pitali smo studente: Zašto ste upisali Fakultet tehničkih nauka? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Студентска радионица „Winter Academy – Doing business in China“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.