Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Apr.2023, 16:24

Крејг Кохон у оквиру кампање „Walk it back“ гост Новог Сада

Глобални студентски покрет „Re-Earth“ и кампања „Walk it back“ удружили су се како би подигли свест о решењима за уклањање угљеника и покренули нови дијалог о томе како безбедно и правично повећати уклањање у градовима широм света. Фото: Градске инфо У циљу подизања свести и прикупљања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << средстава, генерални директор и оснивач „Walk it back“ кампање Крејг Кохон кренуо је на шестомесечно путовање без угљеника, од 4000 km пешке, од Лондона до Истанбула. Путовање укључује ходање од 25 km дневно кроз 11 земаља и 82 града, како би у разговорима са градоначелницима, извршним директорима, активистима, научницима и креаторима политике подигао свест и разумевање опција за уклањање угљеника.
Департман за биологију и екологију на Природно-математичком факултету у Новом Саду ће у среду 19. априла бити домаћин господину Кохону и његовој кампањи, а дружење ће започети у 17 часова и 30 минута испред Департмана отварањем путујуће изложбе која ће бити постављена у рециклираним транспортним контејнерима, а која приказује различита решења за елиминацију угљеника.
Након тога, у Амфитеатру 1, од 18.00 часова присутнима ће се обратити чланица Градског већа за имовину и имовинско-правне послове и заштиту животне средине Мира Раденовић и господин Крејг Кохон који ће разговарати са публиком о решењима у вези са елиминацијом угљењика и проблемима који прате овај процес.
Нови Сад добио 20 Инфо Киоска: Погледајте где се налазе и какве информације нуде

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Крејг Кохон у оквиру кампање „Walk it back“ гост Новог Сада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.