Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2020, 09:21

Vulinova poruka Vučićevom sinu: Drži se velika momčina, kao kad smo bili na Gazimestanu

Predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin poželeo je brz oporavak sinu predsednika Srbije, Danilu Vučiću koji je zaražen koronavirusom.
„Danilo Vučić je jedinstven i poseban momak, ali ima i osobine koje deli sa ocem – nikada se ne odvaja od svog naroda, ne misli na sebe i nikada se ne predaje. Drži se velika momčino, kao kada smo bili na Gazimestanu, nema nazad, brzo da pobediš zbog tvoje porodice, zbog tvoje Srbije“, istakao je Vulin u poruci podrške, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << saopštio je sinoć PS.








View this post on Instagram















Када је све почело, мој Данило ми је рекао да предаја није опција. Мој првенац заражен је коронавирусом, а клиничка слика му је таква да је примљен у Инфективну клинику. Сине, победићеш ти то. Воли те тата, сви те волимо!
A post shared by Александар Вучић (@avucic) on Apr 8, 2020 at 11:42am PDT


Ministar vojni o bolnici na Sajmu – Kinezi su primetili da je ovo “srpska brzina”
Izvor: Tanjug

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Porodica Vučić DELI SUDBINU SRBIJE, Danilo je hrabar kao i njegov otac: Ohrabrujuća poruka Vučićevom sinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020

Samo čovek zaslepljen mržnjom se sada bavi politikom, istakao je ministar...Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da porodica Vućić deli sudbinu svoje zemlje. On je ovo poručio govoreći o Danilu Vučiću, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je zaražen koronavirusom i zbog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.