Izvor: Radio 021, 17.Jun.2020, 21:25

Vujasin: Bićemo nosioci promena u Novom Sadu

Stranka Istina danas je u centru Novog Sada performansom "Koracima ljubavi do pobede" privela kraju predizborne aktivnosti za predstojeće izbore za Skupštinu Grada Novog Sada.

"Kampanja je bila kratka, ali dinamična. Naš mladi tim je, uz starije i iskusnije članove Istine izneo celu kampanju i to na korektan, unikatan i kreativan način. Naročito sam ponosna na činjenicu da smo vodili pristojnu i iskrenu kampanju, ukazujući na tabue u našem društvu, etiketiranja i  >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vređanja, time postavivši domaći zadatak svim strankama, kako se na pristojan, kulturan i istinit način ona može voditi. Svesni smo da su to i naši sugrađani primetili, s obzirom na to da su više puta hvalili naše performanse, jer smo na drugačiji i nesvakidašnji način predstavili naše planove za budućnost. Mišljenja smo da konrektna rešenja, lepa reč i konstruktivna kritika mogu i trebaju da budu sastavni deo političkog života", poručila je Ivana Vujasin, predsednica stranke Istina.

Osim toga, kako smatra, kampanju su obeležili jasan i realan plan za Novi Sad, ali i angažman velikog broja mladih ljudi i pristup novih članova, kojima je stranka Istina prvi politički angažman.

"Sve to nam govori da smo na dobrom putu da postanemo prepoznatljiv simbol istinite borbe za dobrobit svih nas, ali i grada u kome živimo. Građani su prepoznali naš program  kao realan i ostvariv, jer mi razgovaramo sa našim sugrađanima, zajedno sa njima dogovaramo šta je našem gradu najpotrebnije i stojimo iza toga da ćemo i ubuduće sve raditi u dogovoru sa njima. Građani Novog Sada su ti koji će kreirati politiku grada, jer oni najbolje znaju šta žele da imaju u svom gradu. Stranka Istina će to sprovoditi u delo, jer smo odlučni u nameri da budemo nosioci promena u našem Gradu. Zahvaljujem se svima koji su dali doprinos kampanji, a ja bih još jednom pozvala naše sugrađane da, u nedelju, zaokruže broj 7. Za Novi Sad", zaključila je Vujasin.

Birališta su u nedelju otvorena od 7 do 20h, a "Istina" je pod rednim brojem 7.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.