Izvor: Luftika.rs, 02.Avg.2021, 13:52

Vučić, najbolji sudent, ne zna da će u zatvor zbog lažnog prijavljivanja

Najbolji student u istoriji Pravnog fakulteta u Beogradu, Aleksandar Vučić, najavivši medijsku farsu za danas, kada namerava da podnese krivičnu prijavu protiv samog sebe, zbog povezanosti sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka, prevideo je jednu “sitnicu” sadržanu u članu 334. Krivičnog zakonika.
“Ko sam sebe prijavi da je učinio krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti, iako zna da ga nije učinio, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine”, kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << se u stavu 3. pomenutog člana Krivičnog zakona.
Situaciju je prokomentarisao predsednik Pokreta slobodnih građana, Pavle Grbović.
– Nakon što Vučić i Vulin odu da prijave sami sebe moći ćemo da vidimo da li je od pravosuđa išta ostalo u ovoj zemlji. Jer ako su krivi, moraju da odgovaraju. Ali i ako nisu krivi za to za šta se sami prijavljuju, moraju da odgovaraju po drugom osnovu. Genijalci – napisao je Grbović na Tviteru.
Пријатељу, од правосуђа није остало ништа још кад је Вулин рекао да је 32 пута ишао до Канаде, а они рекли да му верују.
— ЈоКеr Јr. (@stefank212) August 1, 2021

I dakle, opet: Vučiću, predsedniče, pravniče: Preti ti zatvot i novčana kazna, pa nam ti saopšti šta imaš, bilo pravo ili lažno, u ovoj Stradiji od države više se niko na to ne osvrće.
Tužiće sami sebe i na poligraf se nakačiti. Evo zašto Vučiću i Vulinu ne gine zatvor

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.