Vučić: Pisaću svakom penzioneru

Izvor: Radio 021, 21.Sep.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Pisaću svakom penzioneru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će pisati svakom penzioneru u Srbiji ponaosob, kako bi im se zahvalio na žrtvi koju su podneli.

On je najavio da će, ne o državnom trošku, već možda i kao predsednik najveće partije u Srbiji, o trošku stranke koju vodi, uputiti pismo zahvalnosti svakom penzioneru.

"Da se zahvalim, bez obzira da li je za nas, protiv nas, da se zahvalim za sve ono što su uradili za zemlju. Oni će živeti mnogo bolje u budućnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << imati mnogo više zahvaljujući sebi, svom strpljenuju, trpeljivosti i veri u svoju državu", rekao je Vučić.

Kako je naveo, svi penzioneri u Srbiji imaće između 9 i 13 odsto veće penzije nego pre smanjenja 2014. godine. Prema njegovim rečima, oni koji kritikuju izmene zakona o penzijama i traže da se penzije vrate na nivo iz 2014. godine, traže da država ošteti 70 odsto penzionera, jer onima sa najnižom penzijom iznosi nisu bili smanjeni.

Autor: Beta, B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.