Izvor: Radio 021, 27.Feb.2021, 13:52

Vučić: Od Novog Sada do Beograda dabldeker vozovi, karta samo 1.000 dinara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će karta za voz od Novog Sada do Beograda koštati 1.000 dinara.

Gostujući na TV Prva, Vučić je naveo da će vozovi koji budu saobraćali između dva grada biti švajcarski Štadlerovi dabldekeri.

"Mislim da će karta koštati samo 1.000 dinara, nešto oko osam evra", naveo je.

"Imaćete najlepši pogled i najbržu vožnju u najeksluzivnijm vozovima. Imaćemo najlepše vozove u Evropi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << to će biti dabldekeri - popnete se na sprat i pogledate Dunav, pa to nema svet", kazao je Vučić.

Autor: Prva, Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Od Novog Sada do Beograda voziće dabldeker vozovi, karta 1.000 dinara

Izvor: NoviSad.com, 27.Feb.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će karta za voz na trasi od Beograda do Novog Sada koštati 1.000 dinara. Gostujući na TV Prva, Vučić je rekao..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.