Izvor: Radio 021, 07.Avg.2020, 14:37

Vučić: Nastavljamo razgovore o vladi, neki će u opoziciju

U naredne dve nedelje nastavljaju se razgovori o novoj vladi Srbije, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je naveo, stranka na čijim je čelu nastavlja drugi krug konsultacija sa političkim partijama, kada će napraviti i uži izbor u vezi sa potencijalnim koalicionim partnerima.

"Neki drugi će, razume se, u opoziciju", istakao je Vučić.

"Želim dobru odluku, veoma korisnu za građane Srbije, za to mi treba vremena. Biće mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pre ustavnog roka, a ustavni rok je 3. novembar", rekao je i dodao da, koga god da izabere za mandatara, nekima neće biti po volji i napadaće ga.

Dačić: SPS podržava Vučića

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da stranka na čijem je čelu pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za državne i nacionalne interese, za zaštitu javnog zdravlja i ekonomski razvoj Srbije.

Kako je naveo u pisanoj izjavi, teška vremena zahtevaju narodno i političko jedinstvo.

"Socijalistička partija Srbije će dati svoj puni doprinos tom jedinstvu u borbi za budućnost Srbije", naveo je Dačić.

Autor: FoNet, Blic, Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.