Vučević čestitao odbojkašima Vojvodine na tituli

Izvor: Radio 021, 12.Apr.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević čestitao odbojkašima Vojvodine na tituli

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je odbojkašima Vojvodine na osvojenoj tituli u Čelendž kupu.

"Prethodne nedelje smo bili svedoci izuzetnog uspeha kada su pred ispunjenim tribinama na Spensu obradovali sve nas pobedivši u prvom susretu Benfiku. Na revanš u Lisabon smo ih ispratili poželevši im mnogo sportske sreće i da nam u Novi Sad donesu pehar. Večeras, oni su igrali timski, složno i energično. Pokazali su da se naporan trud i rad isplate >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i da se sa voljom i željom za pobedom može daleko stići. Novosadski odbojkaši predstavljaju pravi uzor mladima i svim drugim klupskim sportistima kako se funkcioniše kao tim i kako se osvajaju prestižna odličja evropskog ranga ", rekao je Vučević.

Podsetimo, Vojvodina je večeras već nakon 60 minuta igre došla do trofeja osvojivši prva dva seta u utakmici protiv Benfike što joj je bilo dovoljno za konačan trijumf u dvomeču sa Portugalcima.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.