Vučević: Maturski panoi su ukras grada

Izvor: Novine novosadske, 12.Mar.2013, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: Maturski panoi su ukras grada

Maturski panoi Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozvao je zakupce lokala u centru grada da i ove godine izađu u susret maturantima i omoguće im postavljanje panoa u izlozima bez nadoknade, saopštio je Kabinet gradonačelnika.

Odlukom gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << Miloša Vučevića Grad Novi Sad će maturantima obezbediti prostor u centru grada za izlaganje panoa.
Kako se navodi u Vučevićevom pismu namenjenom školama i maturantima, Grad Novi Sad raspolaže ograničenim brojem mesta (64) na kome se mogu izložiti panoi za završetak tekuće školske godine.
Uslov je da maksimalna visina panoa bude 120, a maksimalna širina 75 centimetara. Izlaganje počinje od prvog maja.
Molbe zainteresovanih mogu se slati do 25. aprila na mejl adresu gradonacelnikns@novisad.rs i protokol@novisad.rs , a obavezno je navesti kontakt telefon.
Izvor: RTV

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren konkurs za maturantske panoe

Izvor: Radio 021, 12.Mar.2013

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozvao je zakupce lokala u centru grada da i ove godine izađu u susret maturantima i omoguće im postavljanje panoa u izlozima bez nadoknade.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.