Vrbašani traže ekološku pešačku stazu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2009, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrbašani traže ekološku pešačku stazu

NOVI SAD - U JVP Vode Vojvodine održan je sastanak predstavnika Ekološkog pokreta Vrbas sa rukovodiocem sektora Hidro-sistema DTD Stevanom Ilinčićem i sa saradnicima iz tehničkog sektora i sektora opštih i pravnih poslova, te službom marketinga i odnosa sa javnošću. Predmet sastanka bio je dopuna zahteva Ekološkog pokreta Vrbas za vodoprivredne uslove za izgradnju edukativnog i turističko-rekreativnog centra na vrbaskom Šlaisu predatog oktobra meseca prošle godine, u segmentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izgradnje pešačke staza sa osvetljenjem i klupama.

Uz razmatranje svih zakonskih aspekata izgradnje jednog takvog objekta, u izuzetno pozitivnoj atmosferi, predstavnici Voda Vojvodine pokazali su susretljivost i razumevanje za ideju Ekološkog pokreta.

Sumirajući zajedničke zaključake dogovoreno je da Vode Vojvodine u okviru svojih programskih opredeljenja i raspoloživog budžeta, pruže maksimalnu tehničku i materijalnu podršku izgradnji staze, kako bi Vrbas već u ovoj godini dobio kvalitetnu pešačku zonu na čistom delu Velikog bačkog kanala.

Izgradnja staze bila bi realizacija prve faze projekta edukativnog i turističko-rekreativnog centra i model uređenja obale u predstojećoj revitalizaciji Velikog bačkog kanala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.