Vrbas: Konkurs za najbolji dečji rad na temu Voda je blago

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2018, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrbas: Konkurs za najbolji dečji rad na temu "Voda je blago"

Javno komunalno preduzeće "Komunalac Vrbas" povodom Svetskog dana voda, 22. marta, raspisalo je drugi po redu likovno-literarni konkurs za najbolje dečije likovne i literarne radove na temu "Voda je blago" pod pokroviteljstvom Opštine Vrbas, a u saradnji sa Gradskom bibliotekom "Danilo Kiš".

Konkurs za predškolce i učenike onovnih škola sa teritorije vrbaske opštine otvoren je do 15. marta. Konkurs je raspisan sa željom da najmlađe podstaknu na razmišljanje o značaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vodnog resursa i potrebe štednje vode.

Za najuspešnije učesnike konkursa pripremljene su bogate nagrade i diplome. Nagrađena će biti i škola, odnosno vrtić, iz koje pristigne najveći broj likovnih, tj. literarnih, radova.

Svečanost proglašenja pobednika zakazana je za 23. mart u 12 časova, na dečijem odeljenju Gradske biblioteke "Danilo Kiš".

Svečanost će uveličati svojim nastupom učenici Osnovne muzičke škole iz Vrbasa.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.