Izvor: Radio 021, 18.Jun.2020, 12:36

"Vračara" iz Vršca uzimala hiljade evra plašeći ljude da će im umreti članovi porodice

Službenici Granične policije uhapsili su na graničnom prelazu Popovi kod Bijeljine Patriciju Đorđević (37) iz Vršca, koja je osumnjičena da je u Republici Srpskoj opljačkala više osoba, tvrdeći da će vračanjem sa njih skinuti crnu magiju.

Ona je uhapšena na osnovu potrage koju je raspisala policija iz Teslića, nakon što je u tom gradu opljačkala jednu osobu, uzevši joj oko 5.000 evra da bi, navodno, vračanjem skinula crnu magiju. Đorđević je tu žensku osobu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ubedila da će joj umreti unuče, a da će joj ona vračanjem pomoći da skine crnu magiju.

Osumnjičena je i da je u decembru prošle godine u Banjaluci prevarila jednu osobu, od koje je uzela oko 13.000 evra, rekavši joj da će joj neko od ukućana umreti i da će ona to sprečiti vračanjem.

Đorđevićeva je sličnu prevaru ranije izvršila i na području Trebinja.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.