Vozač sa 1.509 prekršaja i mercedesom, a bez vozačke

Izvor: Radio 021, 11.Jun.2016, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač sa 1.509 prekršaja i mercedesom, a bez vozačke

Jedan četrdesetosmogodišnjak iz Semeljaca kraj Đakova u Slavoniji najozbiljnije konkuriše za Ginisovu knjigu rekorda, jer je uspeo da napravi čak 1.509 saobraćajnih prekršaja.

Kako piše Glas Slavonije, toliko puta ga je prijavila policija zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa, a da stvar bude gora, hrvatski rekorder nema vozačku dozvolu, niti je ikada polagao vozački ispit.

O njemu je Glas Slavonije pisao u nekoliko navrata, a poslednji put u julu prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << godine kada je imao 1.124 kazne, što znači da ih je za nepunih godinu dana sakupio još 385.

Nedavno je kupio "mercedes" i svakodnevno se vozi kroz mesto. On, inače, nije problematičan, ali da neko drugi ima toliko prekršaja, verovatno bi godinama bio u zatvoru, rekli su Glasu Slavonije meštani.

Autor: FoNet

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.