Izvor: Radio 021, 24.Nov.2020, 11:45

Voz i kamion se sudarili u Futogu, obustavljen železnički saobraćaj

Teretni voz udario je kamion u Futogu, jutros oko osam časova, zbog čega je došlo do prekida železničkog saobraćaja.

Prema saznanjima 021.rs, vozač šlepera nije poštovao prvenstvo prolaza i krenuo je da prelazi preko pruge. U tom trenutku na njega je naleteo teretni voz koji se kretao na relaciji Novi Sad - Bački Petrovac, udarivši u prikolicu kamiona.

Ekipa Hitne pomoći nije intervenisala, a povređenih u incidentu nije bilo.

Osim kamiona i voza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << materijalna šteta napravljena je i na "pežou" koji je bio parkiran u blizini udesa.

Novosadska policija je izašla na lice mesta kako bi obavila uviđaj.

Železnički saobraćaj na ovoj deonici je trenutno u prekidu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.