Voša uspešna i protiv Mladog radnika

Izvor: Radio 021, 24.Dec.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša uspešna i protiv Mladog radnika

Odbojkaši Vojvodine NS seme pobedili su u Požarevcu Mladi radnik sa 3:2(25:15, 22:25, 25:17, 25:27, 19:17) u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije.

Najzaslužniji za trijumf bili su Mihajlo Stanković sa 17, i Milan Katić i Miloš Nadaždin sa po 16 poena.

Kod Mladog radnika najbolji su bili Dimitrije Pantić koji je meč završio sa 22 poena, Nemanja Kocanović sa 19, tri više od Saše Popovića.

Uspeh su zabeležili i odbojkaši Crvene zvezde, Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i Radničkog. Zvezda je maksimalnim rezultatom savladala Đerdap, kao i Radnički ekipu Spartaka, dok je Partizan teško izašao na kraj sa Inđijom pobedivši 3:2.

Revanš mečevi na programu su u petak, 26. decembra.

Propozicijama takmičenja u Kupu Srbije, u slučaju da obe ekipe ostvare po jednu pobedu, plasman u polufinale će izboriti ekipa koja ima bolji set količnik. Ukoliko je set količnik identičan, plasman na Finalni turnir će izboriti ekipa koja ima bolji poen količnik (pojedinačno za svaku utakmicu). U slučaju da je i poen količnik identičan o plasmanu u polufinale će odlučiti "zlatni set".

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.