Izvor: Radio 021, 21.Feb.2021, 16:48

Voša remizirala u Lučanima

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno protiv Mladosti iz Lučana, rezultatom 1:1, u 23. kolu Superlige Srbije.

Vojvodina je povela golom Vukadinovića u 18. minutu, dok je domaćin izjednačio preko Bojovića, koji je bio precizan sa bele tačke.

Vojvodina je prvu veliku priliku imala u 17. minutu, kada je Drinčić ubacio loptu pred gol domaćina, gde je Veljko Simić sa šest-sedam metara uputio udarac iz prve, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Međutim, samo minut kasnije, crveno-beli su poveli.

Ovoga puta, Devetak je sa leve strane poslao loptu u peterac Mladosti, gde je na nju natrčao Vukadinović i u padu je prosledio u mrežu.

Voša je nastavila da napada, ali je svoje prilike imala i ekipa Mladosti, koji su pripretili u 43. minutu, kada je Bojović gađao glavom, ali je lopta otišla nekoliko centimetara iznad prečke.

Pripretili su i na startu drugog poluvremena, ali su do gola izjednačenje stigli u 64. minutu. Posle centaršuta sa desne strane, Andrić je u svom šesnaestercu dodirnuo loptu rukom, a sudija Srđan Jovanović je dosudio najstrožu kaznu. Penal za Mladost je sigurno izveo Bojović i tako doneo izjednačenje domaćinu.

Nakon toga domaćini su preuzeli inicijativu i Voša je veliku priliku imala tek u samom finišu meča, kada je Kovačević šutirao sa sedam-osam metara, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored gola.

Ovo je četvrti remi Vojvodine u sezoni, što je i dalje drži na trećem mestu u šampionatu. Ipak, Čukarički je slavio protiv Zlatibora i sada je na samo dva boda od Novosađana.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.