Izvor: Radio 021, 02.Feb.2021, 10:02

Voša poražena na domaćem terenu posle gotovo dve godine

Odbojkaši Vojvodine nisu iskoristili prednost od 2:0 u setovima protiv Niša, te su na kraju poraženi rezultatom 3:2, u 14. kolu Superlige Srbije.

Gotovo dve pune godine Vojvodina nije poražena na domaćem terenu, ali je taj trijumfalni niz neslavno prekinut utakmicom protiv Niša.

Voša je startovala ubedljivo uzimajući prva dva seta sa 25:20 i 25:14, te je delovalo da će ekipa Siniše Gavrančića upisati još jednu rutinsku pobedu. Međutim, to se nije dogodilo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Nišlije su napravile ključan preokret u trećem setu, koji su uzeli sa 25:23, da bi u četvrtom (25:21) izjednačili i izborili taj brejk. Novosađanima je sve bilo krenulo nizbrdo i Niš je priveo meč kraju osvajanjem taj brejka sa 15:8.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.