Izvor: Radio 021, 19.Feb.2021, 16:33

Voša ide u Lučane po nove bodove

Fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi Mladosti iz Lučana, u nedelju, u 23. kolu Superlige Srbije.

Nakon prve pobede u prolećnom delu sezone, crveno-bele čeka jedno teško gostovanje na kom se očekuje da opravdaju ulogu favorita.

I dok je Voša treća na tabeli, Mladost zauzima 12. poziciju i ima pet vezanih kola bez pobede. Tri boda je odnela poslednji put početkom decembra, kada je na svom terenu savladala Novi Pazar.

Međutim, prvotimac crveno-belih kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da ih očekuje teško gostovanje, jer će tim koji je od početka prolećnog dela šampionata uzeo samo jedan, pokušati na sve načine da skine skalp ekipi koja se bori za svoje mesto u Evropi.

Kao bivši igrač Mladosti iz Lučana, Nikola Andrić je odlčno upoznat sa ekipom i smatra da fudbaleri Vojvodine moraju da bude maksimalno skoncetrisani na igru kako bi se u Novi Sad vratili sa nova tri boda. Poručuje, novosadski tim ide u Lučane da se nadigrava.

"Igrao sam sa njima tri godine, sve su to iskusni, odlični igrači koji su imali sjajne karijere i znaju svoju ulogu u timu. Trener Neško Milovanović ima svoju taktiku koju već godinama igra i mi smo dobro upoznati sa tim. Sve u svemu moramo da budemo maksimalno skoncetrisani na utakmicu kako bi uzeli nova tri boda", zaključuje on.

Za utakmicu protiv Mladosti pod znakom pitanja su i dalje Čović i Đurić koji se oporavljaju od lakših povreda i na koje šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović neće još uvek sa sigurnošću moći da računa, dok su svi ostali spremni i konkurišu za sastav tima.

Meč između Mladosti i Vojvodine igra se u nedelju od 13 časova na stadionu u Lučanima, uz multiprenos na Areni sport 2.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.