Voša i dalje bez pobede u prvenstvu, Proleter u finišu meča ispustio tri boda

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2018, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša i dalje bez pobede u prvenstvu, Proleter u finišu meča ispustio tri boda

Novosadski klubovi u Superligi Srbije nisu uspeli da ostvare pobede u četvrtom kolu domaćeg prvenstva, Vojvodina je remizirala na gostovanju Mačvi, dok je Proleter podelio bodove sa Napretkom.

Fudbaleri Vojvodine ni posle četiri kola ne uspevaju da uzmu sva tri boda u duelu sa protivnikom. Izabranicima Aleksandra Veselinovića nedostaje efikasna završnica, što se primetilo i u današnjem susretu sa Mačvom.

Imali su "crveno-beli" svoje prilike, Veselinović i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << forsira napadački stil igre, ali posle četiri kola i tri remija, plodovi se još uvek ne vide. Šutirali su Novosađani, a Šapčani su uzvraćali, međutim nijedan tim nije bio dovoljno precizan da bi ozbiljnije ugrozio protivnika.

S druge strane, Proleter je bio blizu da upiše i treću pobedu u šampionatu. Tim sa Slane bare poveo je već u 27. minutu preko Čovića. Čuvali su Novosađani prednost, ali nisu uspeli da se izbore sa pritiskom u finišu utakmice.

Vukanović je na samom kraju meča, u 94. minutu, uspeo da pogodi mrežu Proletera i donese bod svom timu.

Proleter je posle današnjeg remija pao na peto mesto na tabeli, dok se Vojvodina sa tri boda u četiri kola nalazi na 12. poziciji.

Vojvodina u narednom kolu, koje se igra 18. avgusta, dočekuje Bačku, a Proleter ide na megdan Čukaričkom.

U današnjim utakmicama četvrtog kola sastali su se još i Bačka - Čukarički 1:1, Dinamo - Mladost 1:3, Rad - Radnik 3:1.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.