Voša i Lalatović dočekuju Mladost

Izvor: Radio 021, 27.Nov.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša i Lalatović dočekuju Mladost

Fudbaleri Vojvodine danas na "Karađorđu" dočekuju Mladost iz Lučana u 19. kolu Superlige.

U prošlom kolu su Novosađani na debiju trenera Nenada Lalatovića slavili minimalnim rezultatom protiv Javora u Ivanjici. U međuvremenu je Lalatović dobio suspenziju na tri meseca zbog verbalnog duela nakon završetka utakmice između Radničkog i Borca, čiji je tada bio trener.

Ipak, Lalatović će danas sa klupe voditi crveno-bele jer disciplinska komisija nije poslala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zvaničan dopis u suspenziji. On je optimista pred ovaj duel.

- U goste nam dolazi veoma nezgodan protivnik. Statistika kaže da su od 24 boda, koliko su osvojili do sada, čak 15 osvojili na gostujućim terenima, što samo pokazuje koliko opasni mogu da budu. Imaju fenomenalnu polukontru i kontru, u kojoj dominiraju dvojica njihovih jako brzih bočnih igrača. Znamo sve o njima, kao i oni o nama, ali za nas je najbitnije to da naš pristup meču bude isti kao što je bio u Ivanjici. Nadam se da ćemo i na ovom meču pokazati naše pravo lice i sigurno ćemo dati sve od sebe da pred našim navijačima u Novom Sadu ostvarimo pobedu. Na "Karađorđu" se sigurno nikada nećemo braniti, jer nama bod kod kuće nikad nije dobar rezultat. S druge strane, remi bi možda bio dobar ishod za Mladost, pa ćemo zato morati da igramo vrlo agresivno i napadački od samog početka utakmice - jasan je trener crveno-belih.

Utakmica počinje u 15 časova. Cene ulaznica su 300 dinara za zapad, 200 istok i 100 dinara za sever.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.