Izvor: Radio 021, 23.Sep.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša gostuje Zlatiboru u Kupu: "Znamo šta nam je cilj"

Fudbaleri Vojvodine gostuju u sredu Zlatiboru iz Čajetine, u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Voša je favorit u ovom susretu sa desetoplasiranim timom Prve lige Srbije. Pobeda je potrebna Vojvodini i da, makar malo, zaleči ranu od poraza u Superligi u proteklom kolu.

Pomoćni trener crveno-beli Vidak Bratić, poraz od Voždovca nije i ne sme da demolariše ekipu, od koje očekuje da se plasira u narednu fazu takmičenja.

"Svi mi koji radimo u Vojvodini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << imamo visoke ciljeve kada je reč o Kupu Srbije. Zlatibor se nalazi u rangu ispod nas, ali to je veoma dobar domaćin i pre dve godine je napravio iznenađenje, izbacivši Radnički iz Niša. To je jaka i čvrsta ekipa, koja u svojim redovima ima mnogo iskusnih, ali i mladih i talentovanih igrača, koji su igrali i u Superligi. Međutim, mi smo spremni i oprezni i znamo šta je naš cilj, a to je prolazak u narednu fazu takmičenja. Sve drugo, za nas bi predstavljalo neuspeh", poručuje Bratić, dodajući da kadrovskih problema u timu nema, te da su svi igrači zdravi i imaju pravo da igraju.

Sa njim se slaže i levi bek Vojvodine Mladen Devetak (20), koji je dobrim igrama ove sezone zaslužio poziv u mladu reprezentaciju Srbije.

"Očekuje nas teška utakmica i zato u nju treba maksimalno ozbiljno da uđemo. Zlatibor je ekipa koja prima malo golova i dugo nije izgubila kod kuće, tako da svako od nas igrača mora pružiti maksimum i pokazati čvrstinu i agresivnost, jer jedino tako možemo proći u osminu finala", dodaje Devetak.

Meč između Zlatibora i Vojvodine igra se u sredu od 15.30 časova na stadionu "Švajcarija" na Zlatiboru, a ukoliko nakon 90 minuta ne bude bilo pobednika, odmah će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.