Voša dočekuje Real sa Nišave

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2015, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša dočekuje "Real sa Nišave"

Fudbaleri Vojvodine danas dočekuju Radnički iz Niša u 14. kolu Superlige Srbije.

U prošlom kolu su Novosađani pobedili OFK Beograd, a sada imaju novu šansu da poprave bodovni saldo protiv "Reala sa Nišave", ali i igru koja u nekoliko prethodnih utakmica nije na zavidnom nivou.

Trener crveno-belih Zlatomir Zagorčić rekao je da će na teren izvesti tim koji je pobedio Sampdoriju i Partizan, tako da možemo da očekujemo Vojvodinu u svom najjačem sastavu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />- Radnički je ekipa koja prima malo golova, ali ih teško i postiže. To je disciplinovan tim, koja zna dobro da se brani, a u napadu su posebno opasni iz polukontre i kontre, kao i iz prekida, i na to ćemo morati dobro da obratimo pažnju. Rekao sam da ćemo uvek igrati ofanzivan fudbal, na gol više, i tu se ništa nije promenilo. Što se tiče rezultata Radničkog protiv timova koji su igrali u Evropi, to me ne dotiče previše - rekao je Zagorčić.

Vojvodina trenutno zauzima 6. mesto sa 20 osvojenih bodova. Utakmica počinje u 15 časova na "Karađorđu".

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.