Vojvođanskim mesnim zajednicama 535 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2010, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanskim mesnim zajednicama 535 miliona

NOVI SAD -

Vojvođanski sekretarijat za poljoprivredu potpisao je danas 295 ugovora s predstavnicima mesnih zajednica u sklopu realizacije Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, čija je ukupna vrednost oko 535 miliona dinara.

Ugovori su potpisani s predsednicima mesnih zajednica koje su se prijavile na konkurs za raspodelu sredstava za odvodnjavanje poljoprivrednog zemljišta u ukupnom iznosu od 250,65 miliona dinara, kao i na konkurs za uređenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << atarskih puteva u iznosu od 285 miliona dinara.

"Za sređivanje kanalske mreže i atarskih puteva, Vlada Vojvodine je ove godine izdvojila 500 miliona dinara više nego lane, a nadamo se da će se sledeće godine izdvojiti još više sredstava", rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu Daniel Petrović.

On je najavio da će taj sekretarijat uskoro početi da primenjuje još dve nove mere - za sređivanje pijaca u mesnim zajednicama i opremanje dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vojvođanskim mesnim zajednicama 535 miliona

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2010, 00:05

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu potpisao je danas 295 ugovora s predstavnicima mesnih zajednica u sklopu realizacije Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, čija je ukupna vrednost oko 535 miliona dinara.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.