Vojvodini bodovi za zelenim stolom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodini bodovi za zelenim stolom

BEOGRAD - Komesar za takmičenje Zajednice fudbalskih klubova super lige Branislav Delić registrovao je utakmicu 29. kola šampionata Srbije između Borca i Vojvodine službenim rezultatom 3:0 za Novosađane.

To je epilog greške koju je napravila administracija Borca, kada u protokol nije upisala Igora Grkajca, iako je on bio u sastavu ekipe i ušao je na teren.

Sem gubitka bodova, Borac je kažnjen i sa 100.000 dinara, a kaznu je izrekao disciplinski sudija Zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << klubova Super lige Nikola Latinović.

U isto vreme pokrenut je disciplinski postupak protiv službenih lica na toj utakmici, delegata Josipa Ristivojevića i četvrtog sudije Svetislava Marušića, koji su dozvolili Grkajcu da uđe u igru iako nije bio prijavljen u službenom protokolu.

Borac na odluku o kažnjavanju ima pravo žalbe u roku od osam dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina dobila bodove za zelenim stolom

Izvor: RTS, 05.Maj.2009

Komesar za takmičenje Zajednice fudbalskih klubova Superlige Branislav Delić registrovao je utakmicu 29. kola šampionata Srbije između Borca i Vojvodine službenim rezultatom 3:0 za Novosađane...To je epilog greške koju je napravila administracija Borca, kada u protokol nije upisala Igora Grkajca,...

Nastavak na RTS...

Vojvodini bodovi zbog greške Borca

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2009

Komesar za takmičenje Zajednice fudbalskih klubova Super lige Branislav Delić registrovao je utakmicu 29. kola šampionata Srbije između Borca i Vojvodine službenim rezultatom 3:0 za Novosađane. To je epilog greške koju je napravila administracija Borca, kada u protokol nije upisala Igora Grkajca,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.