Vojvodina uspešno startovala

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina uspešno startovala

Odbojkaši Vojvodine pobedom su otvorili novu sezonu, pošto su u prvom kolu Superlige, u Ljigu, bili bolji od ekipe Spartaka, rezultatom 3:0.

Vojvodina je meč počela u postavi Todorović, Viecki, Mehić, Kujundžić, Simić, Kovačević i libero Škundrić. Već na startu su maksimalno kontrolisali dešavanja na terenu, sa servisom Vieckog poveli su 4:1, a posle bloka i 5:1. Bili su sigurni u svim elementima, a u završnici su prednost dodatno povećali i rutinski priveli set >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kraju.

Mnogo drugačije nije bilo ni u nastavku. Kada su se u jednom momentu Ljižani primakli (7:8), trener Gavrančić zamenio je korektore, pa je umesto Vieckog ušao Vučićević. Urodilo je to plodom, a Vojvodina je do kraja ovaj period meča dobila još ubedljivije nego prvi.

Mala opuštenost u trećem donela je nešto neizvesniju borbu, ali je šampion kada je trebalo pojačao i stavio tačku na meč. Najpre je u maratonskoj završnici servisom prednost doneo Kovačević, a tačku je ubrzo, opet sa servis linije stavio Vučićević.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vojvodina uspešno startovala u novom šampionatu

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2018, 08:56

Odbojkaši Vojvodine pobedom su otvorili novu sezonu, pošto su u 1. kolu Superlige savladali Spartak na gostovanju u Ljigu rezultatom 3:0...Po setovima 25:18, 25:16 i 29:27...Već na startu su maksimalno kontrolisali dešavanja na terenu, bili su sigurni u svim elementima, a u završnici prvog seta...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.