Vojvodina ubedljiva protiv Metalca na Spensu

Izvor: Radio 021, 02.Dec.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ubedljiva protiv Metalca na Spensu

Košarkaši Vojvodine ostvarili su obećano, dali su maksimum pred domaćom publikom i ubedljivo savladali do danas lidera na tabeli, valjevski Metalac.

Crveno-beli su večeras na Spensu slavili protiv Valjevčana rezultatom 103:87 u 10. kolu Košarkaške lige Srbije i tako stigli do svoje četvrte pobede.

Do trijumfa su praktično došli odličnom igrom u samoj završnici treće i u poslednjoj četvrtini. Gosti su bolje počeli, brzo su došli do deset razlike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ali je domaći sastav to uspeo da anulira do kraja prve deonice.

Usledila je u naredne dve četvrtine izjednačena igra, koš za koš, u kojoj niko nije uspevao da stvori više od pet poena prednosti. Ipak, u samoj završnici, tačnije poslednjoj minuti pred odlučujuću četvrtinu Novosađani prave prvu osetnu prednost, a kasnije je sve više uvećavaju, čak i do 20 razlike.

Najbolji strelac lige Dejan Janjić je briljirao sa 28 poena i 10 skokova, pratili su ga Aleksa Zarić sa 20 i Krsto Bjelica sa 12 koševa. S druge strane, najviše se istakao Đukan Đukanović koji je, kao i Janjić, ubacio 28 poena.

Vojvodina naredni meč igra 9. decembra protiv Beovuka u Beogradu.

Autor: S.K.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.