Vojvodina slavila i protiv Borca, Voždovac trijumfovao na JNA

Izvor: Radio 021, 09.Avg.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina slavila i protiv Borca, Voždovac trijumfovao na JNA

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su i četvrtu uzastopnu pobedu u Superligi savladavši na gostovanju ekipu čačanskog Borca rezultatom 2:0.

Trijumf gostima doneli su Džozef Bempah, svojim trećim golom u šampionatu u 27. minutu susreta, odnosno Stefan Mihajlović u 79. minutu.

Meč je igran na neutralnom terenu u Lučanima jer se stadion u Čačku renovira, što su crveno-beli iskoristili da dođu do nova tri boda, odnosno maksimalnih 12 posle četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << odigrana kola. Ujedno, golman Emil Rockov još uvek nije savladan, pa je gol-razlika Novosađana sada 8:0.

Izabranici Nenada Vanića su sada lideri šampionata pošto je Partizan neočekivano poražen na svom stadionu od Voždovca sa 3:1, pa su sada Voždovčani drugi na tabeli sa 10 bodova. Ipak, ukoliko Zvezda sutra slavi u Surdulici, beogradski crveno-beli će preuzeti čelnu poziciju.

U ostalim susretima: Bačka - Napredak 1:4, Mačva - Radnički 1:2, Čukarički - Mladost 1:0 i Rad - Zemun 2:0, dok se u četvrtak sastaju Radnik - Crvena zvezda, odnosno Javor - Spartak.

U narednom kolu derbi se igra na Karađorđu gde se u nedelju 13. avgusta sastaju Vojvodina i Partizan.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.