Izvor: Radio 021, 05.Maj.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina remizirala sa Radničkim

Fudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno 0:0 protiv ekipe Radničkog u Nišu, u petom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

U narednom kolu, Vojvodina će na svom terenu dočekati ekipu Partizana.

Fudbaleri Crvene zvezde odbranili su titulu šampiona Srbije, pošto su u 32. kolu savladali Mladost iz Lučana 1:0. Partizan je bio na ivici ponora protiv Napretka, kojeg u prvenstvu nije dobio dve godine.

Čukarički je zadržao treću poziciju pobedom nad Proleterom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 3:0 golovima Mudrinskog, koji se dva puta upisao u strelce i Šapić.

Kako izgleda tabela, pogledajte OVDE.

Autor: 021, N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Remi za Vojvodinu

Izvor: 021info.rs, 06.Maj.2019, 15:33

U petom kolu plej-ofa Super lige Srbije fudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno 0:0 protiv ekipe Radničkog u Nišu.  Vojvodina je trenutno na sedmom mestu na tabeli sa ukupno 39 poena.     U narednom kolu, Novosađani će na svom terenu dočekati ekipu Partizana u subotu, 11. maja.          Izvor...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.